Advertentiefraude

Deze site is in het leven geroepen om u te informeren over advertentiefraude en om klachten over (telefonische-) verkoop in behandeling te nemen..

BRAND BENZINESTATION GELDROP
Met in in Eindhoven gesloten Smart werd in Geldrop een brand in een tankstation veroorzaakt. Inlichtingen graag naar info@stekelenburg.nl

Gestolen Goederen.nl
Deze site is bedoeld om de goederen die gestolen zijn zoals een auto, fiets, bromfiets, sieraden bekend te maken bij veel mensen.Tevens is het verstandig om deze site te raadplegen als u op het punt staat een tweedehands aankoop te doen. Het opgeven van een item is voor de particulier gratis.

Gestolen Items.nl
Iedere dag wordt er wel ergens in Nederland of Belgie iets gestolen.
Deze site is om gestolen goederen bekend te maken bij een groot publiek.

Meld Misdaad Anoniem
M. is de meldlijn waar je anoniem informatie kunt geven over ernstige misdrijven.

Opsporing Verzocht
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht en de Internetsite Opsporing Verzocht vormen een samenwerkingsverband tussen het Openbaar Ministerie, Politie en de Algemene Omroepvereniging AVRO, in het belang van opsporing van en ter voorkoming van criminaliteit.

Stekelenburg Schade Onderzoek Bureau BV
Stekelenburg Schade Onderzoek Bureau is een onafhankelijk en gerenommeerd bureau, gespecialiseerd in technische en tactische oorzaak- en toedrachtonderzoeken voor de verzekeringsbranche.

TROS Opgelicht
Tros-programma dat duistere zaken aan het licht brengt.